05 November 2009

5 waahahahahaha...aku gilo gemuk

Sok Exam tapi sempat lagi aku update blog...saje ilangkan tension kene tinggal=(

aku update pun sebab ari nie aku keje dr kul 8 pagi hingga 11 malam...OT woooo...nak wat cmne...OT tanpa kerelaan aku...hihihi

hahahaha...ayat memang wat aku x tido malam...

asyik ade jer orang cakap aku skinny....btol ker???
hahaha...nak cakap berat aku pon malu...mengalah kan pompuan...rahsia la yea


tue ar...kalo la aku berisi sket konpem lagi segok kan??


ditengah2 kemarau yang selalu ujan nie berbekalkan sejarah silam yang masih berbaki dalam akaun aku, aku mencari penawar...ini die penawar


hahaha...baik punye penawar!!

aku da penah da try bende nie dulu2 memang menaik kan selera makan...kalo 4 5 kali sehari makan nasik memang wajib,6 7 kali sunat kena makan lagi...

memang kene sediakan almari makanan la kalo minum nih..

dalam duk minum makan banyak2 nie aku jogging gak tau...xmau aku jadi boyooooot...borooooooi...

Insyallah bleh la nak beso sket...kalo x beso lagi xtau la nak mkn ape lg

kalo aku da beso camnie tau la aku hempap orang selalu ngata kat aku tuh.....waaahahahahaha

p/s: jom makan=)

5 comments:

cahayachenta said...

nak gemuk pun kena mkn ubat ek??

lp pegi je la mkn kat cafe tu 6 kali sehari.. apa susah.. mkn, telan je... takyah la mkn2 ubat...

petang ko bedal la burger abg cafe yg sedap tu... pastu mlm ko pegi la pekena roti canai kat mamak tmn pekaka tu...

kalo aku boleh sedekahkan lemak aku kat ko, msti dh lama aku sedekahkan... setakat 20, 30 kg aku bg free je.. aku pn taknak..

ZahirZ™ said...

hahaha...kalo ade selera leh la...kalo xde cmne??pksa mkn?mau muntah ijau kalo pksa aku mkn...
kalo leh sdkah lemak lame da aku mntk kt sape2...haha

cahayachenta said...

ada gak pnyakit tak selera makan ni.. best dowh kalo aku kena pnyakit tu...

ZahirZ™ said...

hahaaha...best ker??x best lgsung...mcm tikus tgk besi jer bile tgk mknan=(

KizZ said...

Hi...nice blog...lu sudi bc blog kami n follow k