20 November 2009

10 FortiGuard

Masalah tol la line tenet kat USM sehari-2 nie...

Ari sume blog dari blogspot kene block...adeesss
jenuh aku nak update blog...

Hari nie lak Shoutbox lak yang kena block...
Eeee...mencabar kewibawaan aku la..

tenet kat USM nie memang la..camne aku nak tengok korg nye jejak nih..adeeesss

cakap APEX...tapi perkhidmatan dan infrastruktur...erm..

mau kena tatatertib aku dok tulis dalam nie pasal USM nih...

aku pon xtau nape la jadi camnie...sistem ngan sistem cam...huh..

APEX btol la...da la elaun APEX xde...baik xyah jer gelaran APEX tue...

Ape la aku nie, orang bagi kerja banyak komen lak...hihihi



aku bukan apa..kalo da dapat taraf APEX tue mesti kena upgrade semua skali untuk jadi

yang terhebat dalam negara nie..hebat la sgt kn..



Jom la layan pic yg x edit :

ini spek aku..B-)



time nie mase wat program kemasyarakatan



taklimat sebelum perang


Kena 1 das kat lengan



ketika menengok tapak serai



inilah tempat kerja aku

yang nie pic semalam selepas Majlis Khidmat Cemerlang dekat USM induk..asyk aku jer amik pic org kali nie aku lak la

10 comments:

cinta lea ixora said...

ptt la tgk kt ym ramai ngadu psl tenet kt dlm.. rupenye kena blok..
facebook pon kena blok gak kan..?
uh.. nsb bek xduk ostel dh..hihi

ZahirZ™ said...

facebook pon same..
blogspot pune blog pon xleh..
line pon kalo ngan siput babi lg laju siput kot..
huh...bese la Apex kan..

cinta lea ixora said...

hahaha.. tah pape je kan usm nie..
tu yg jd uitm tetap dihatiku tu.. huhuhu...

tp apesal blog sy awk leh bukak..?
ke bukak kt umah?

ZahirZ™ said...

tue ar..
jom nyanyi uitm dihatiku...hahaha

blog awk leh jer...mybe sbb bukan blogspot kot..

ari tue da repot da..tpi still same jek..

kt opis la nie...ntah la...
sistem pon plih tuan blog gak kut...

Melz said...

www.universityproxy.com :) selamat berblogging :)

ZahirZ™ said...

thanx Melz=)

Melz said...

hahaha xdahal :P

~finazizan~ said...

whatever!

shila said...

haha betul tu...kat kampus induk facebook x kena blok lg,cuma ada sesetengah game dlm facebook yg kena blok...xnk kasi student main gane facebook la tu..

nasib baik blogspot x kna blok lg..klu x,x dpt la nk berblog..

sukiminna said...

seb bek nuff xkene block ..klu x xley klik2..haha