19 November 2009

4 Didalam selimut ku main tembak2

Seawal lepas magrib kot...(tol x Fina)
aku da belayar ke alam mimpi..
tak tahan dooowh..
penat basuh kain-main byk sangat..
tapi pelayaran tidak seindah nye..
deringan demi deringan...sms demi sms sampi di hp kuno aku...
adeeesss
hahahaha...sian tol sape la cari aku time duk tido nie...
memang x bape nak layan la...
tengah mamai...
kalo aku jawap pon otak x bape nak berfungsi...
andai aku tengah mimpi duk kat langit tengah lawan2 can dragonball aku jawap fon pun

Aku : hallo
M : duk watpe?
Aku : xde wat pape tengah lawan bezita nie
M : oooh yeaker...da menang?
Aku: blom lg nie...meh la tlg...bla..bla..bla

Si "M" mmg da tau aku mamai saje jer la die layan...
adeees
malu btol la

aku kalo aku tido aku x bpe nak sedaq da aku ckp pe..

bile da trase cam lame sgt aku tertido...

aiiiis da lmbt da nie nak pg kje..bgn2 bru kul 4 pagi..
bgnlah lgpon da 8jam aku tido..

pergi depan pc selimut siap2 main tembak2 nuff..
menjelajah ker blog2 mkhluk lain..qada yang malam tadi..

Ingat aku jer la yg online..upe2nye masih ade manusia lain yang bersengkang mate memeburu nuff..antara nye Jue, cokobear, bolloqs, MellAziz,nikafiq dan lain2 yg aku lupe sape..sowi masih mamai

berusaha btol dorg nih..

air liur trase kering walau skrg byk tmpt tgh bnjir...
aku blah pg kedai mamak cari nescafe ais..sejuk pon kene teguk ais gak..

bukak pin2 si kucing penjaga umahku duk meoow2..
aiiish..ko nie pagi2 bute x tido...watpe ntah...jge umah aku ek..bgus2...nah whiskas..

sekor jge kwsan dpn umah sekor jge blkg umah..
mmg dorg nie penjage yg setia...aku pg kje dorg la jge umah aku...
ingt kucing xleh jge umah ker hah??

bersilalah aku ngdap pc berbekalkan nescafe o ais n roti..
bekalan ketika memeburu...

tup tap da kul 6 lebih..azan subuh da lame berkumandang...

nescafe o ais da nak kehabisan namun blog2 nuff community aku lom abis dijelajahi..
xpe jgn isau..pagi nnti lom stat kje kite mulakan dengan Bismillah...
pstue kite klik2 dulu...sempat la kn nak tgu kul 10 pagi(bekfes)

ok da la n3 nie...skrg da kul 7.05, aku nak iron baju dulu..
mane yang x bgn2 lgi tur bgn2 lah...
subuh dah nk gajah da nie...chhhooooowww

4 comments:

~finazizan~ said...

sape 'M'??? huh...org lain tpon b angkt ek..ble sy kol...b???mmmm ape la

ZihNuN FaTiN said...

ape la Incik Zahir ni..sian cik finazizan kita..dh majuk tu..:p

ZahirZ™ said...

sume x angkat...org tido x elok kaco...kalo org mngaji pon kne snyp2 mengaji kalo ade org tido tau...

♥ juhairah ♥ said...

kehkehkeh.. cmtu plak. ye jue mmg usaha keras la ni. lol~