18 October 2009

3 Weekend yang booriiiiiiiiiing

Otak da penin2 sebab final da dokat da..tpi mood still xleh nak masuk data lagi..heng btol la...nak update blog pun ntah nak tulis ape...kira ok la aku cite pasal game2 ek:)
Weekend minggu nie aku wat la hobi macam dulu-dulu...iaitu main game..

ape la bile teringat jer nak main game aku terus jer kuar pg beli joystick..sebab ingat nak main Pro Evolution Soccer 2010.
*****
Dulu-dulu zaman uitm dulu previous PES la peneman setia kami 1 geng bile xde klas..2 3 kali gak la geng "sek kito jange pecoh" anjur main PES nie..saje nk cari untung sebab geng kami nie memang yang terterer kt uitm kelate main PES nie almaklum la main PES no. 1 dari tujuan utama kami duk uitm...hahaha...zaman budak2 katakan..kadang2 sanggup tak tido malam sebab main PES,esok ade kelas pun tak hirau dah zzzZZZZ jer tau.Berbalik kepada hari sabtu lepas bile pegi kedai CD tue byk gak game2 lain:)


lebih kurang camnie la USB Joystick aku beli

aku teringat kat bapak game a.k.a. "The Giant Chef"..aku kol die tanya la bapak game nie ape game yang syok2 sekarang..die suggest game Call of Duty:Modern Walfare 2...genre rpg..1st person shooter..wooow....ade COD baru nie...hahaha...syok giler game nie...



ini die Pro Evolution Soccer 2010 yang baru....hehehe


ini die screenshot PES...kira ok la tengah boring2 layan menate nie...lepas boring kat PES



ini plak game perang2 ngan kapai terbang...dulu2 cito-cito nak jadi pilot kapa terbe..hahaha...saje jer nak test game nie sebab teringat zaman kegemilangan PS ONE dulu aku and "The Giant Chef" masih di zaman persekolahan rendah kumpul duit untuk beli PS ONE sebab nak main game tembak2 ngan kapal terbang...hahaha..memang hancus la tv abah aku sebab main game jer sepanjang mase x kira siang atau malam...


kira game nie ok la jugak...grafik leh tahan..RAM mau 2Gb...berlari anak pc aku..
************
sok da kje....aaaaiiiih boring nye...kalo lah leh study full time lagi kan indah...hihihi



hhhhhhhh