30 October 2009

7 Nuffnang klik2


Sape yang follow blog aku automatic aku akan tembak korang nya nuff paling kurang 2 kali-3 kali sehari.dekat sidebar aku ade letak "target link" blog mane yang tersenarai kat situ aku akan tembak sampai la aku mati...kalo mati camne nak tembak kan..

Yang penting korang follow blog aku dan korang kena la tembak gak nuff aku serta tinggal jejak korang kat shoutmix, senang aku nak tengok siapa yang aktif tembak blog aku.

Mane2 blog yang ada kat "target list" aku tapi tak tembak balik aku secara auto aku gugurkan blog tue dari list tersebut.
Just win-win situation ok=)hepi click



p/s : kalo ok jom...kalo x,blah jer.xyah kaco aku=)

7 comments:

IxoR@ said...

Ixora GreenPark...dilupa jangan...

klik klik!

;D

ZahirZ said...

x lupe...kalo lupe msti ilang ingatan dah tue...anyway...thanx

Syed Salleh said...

ha3.. same ah, just inform kat chat box after setiap tembakan, so i can shoot ur ad back :)

nrlhd allddn said...

hahahah best neh.!

alang said...

hehe. Ok. No hal la.

MuhD NoR AzyM said...

Hmm..bagus gak concept ko ni...=)

SeE-DaH said...

wah mmg best nih~ pas ni bole letak link sya plak.. ngeee.. :D